Wie ben ik
Mijn naam is Justine de Meer en ik woon samen met mijn 2 kinderen die beide momenteel studeren.
Sinds 1998 ben ik werkzaam als gastouder en verzorg ik de opvang voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. De laatste jaren ben ik mijzelf gaan specialiseren in de opvang van kinderen tussen de 0 en 4 jaar.
De gastouderopvang betekent voor mij het bieden van een rustige en huiselijke omgeving voor de kinderen, waar ruimte is voor hun eigen ontwikkeling en ontdekking en waarin ze tegelijkertijd meedoen in een dagelijks gezinsleven.
Met andere woorden: het kind zich laten ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo maar wel stimuleren waar het nodig is.
 
Ik ben vanzelfsprekend in het bezit van het certificaat  “goed gastouderschap” , Diploma SPW2 Helpende Zorg en Welzijn en het diploma EHBO Kinderen van het Oranje Kruis. Tevens sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang.
De opvanglocatie is bij mij thuis aan de Wagnerlaan 55 in Nieuw-Vennep en goedgekeurd door de gastouderbureaus en de GGD. Jaarlijks voeren de gastouderbureaus een risico-inventarisatie uit. Ook zorgen zij voor een jaarlijks evaluatiegesprek, zowel met de vraagouder als de gastouder. Uiteraard is de opvanglocatie rookvrij .
Ik ben aangesloten bij verschillende gastouderbureaus, zodat u als vraagouder kindertoeslag kunt aanvragen. Deze toeslag kunt u zelf aanvragen bij de belastingdienst. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de belastingdienst/toeslagen.
Indien u kiest om uw opvang bij Just me 4 kids onder te brengen, hebben we uiteraard eerst samen een kennismakingsgesprek op de opvanglocatie.
Voor elke opvang wordt een overeenkomst opgesteld waarin alle afspraken duidelijk worden vastgelegd.
Mocht u nog vragen hebben of opzoek zijn naar een rustige, flexibele gastouder, neem dan gerust contact met mij op.